Kookstress?
Ons groentenpakket is de perfecte oplossing. Je weet wat er gaat komen want dat mailen we ruim van tevoren. Je hebt recepten dus je hoeft niet te bedenken hoe je de groenten moet bereiden maar je houdt voldoende vrijheid om zelf een recept te kiezen.
De hoeveelheden worden afgestemd op jouw situatie. Je hoeft dus niets weg te gooien en er is een grote variatie waardoor je wisselend en ook minder voor de hand liggende groenten eet.
We proberen zoveel mogelijk de seizoenen te volgen. Het is gezond en blijft verrassend.

Waarom?
Met onze groentenpakketten kun je goed van te voren plannen wat je die week gaat eten. Omdat je op tijd alles in huis kunt halen en niet op het laatste moment nog dingen tekort komt zet je altijd een complete en gezonde maaltijd op tafel.
Verspilling is zonde. Met onze pakketten heb je genoeg, en niet teveel.

Wat zit er allemaal in ?
In het pakket zitten vijf verschillende groenten, genoeg voor vijf maaltijden. Er zitten voor iedere groente een of twee recepten bij. Je kunt vaak kiezen of je de groente gaat gebruiken als bijgerecht of dat je de groente gaat verwerken in een ovenschotel of eenpansgerecht. Als in een gerecht een kleine hoeveelheid moet worden toegevoegd van bijvoorbeeld noten of kruiden dan zitten die er ook bij.

Wanneer kun je het ophalen ?
Je kunt het pakket ophalen op vrijdag of zaterdag tijdens openingsuren van onze winkel. Als dat een keer niet goed uitkomt mag je dat natuurlijk altijd laten weten. We vinden dan wel een oplossing.

Hoe zit het verpakt?
Het is fijn als je zelf een tas meebrengt zodat we de groenten daar in kunnen doen. Als je daar niet aan hebt gedacht doen we de groenten in een doos of in een kratje.

Hoe vaak doe je mee?
Je kunt iedere week meedoen maar bijvoorbeeld ook een keer in de twee weken. Het is ook geen probleem als je iedere week meedoet en je wilt dan een keer overslaan omdat je bijvoorbeeld op vakantie bent. Het is wel belangrijk dat je dat dan op uiterlijk woensdag doorgeeft per mail of het contactformulier op de site. Je kunt voor vijf dagen per week meedoen, maar ook voor drie of vier. Dat is bijvoorbeeld wel handig voor als je zelf een moestuintje hebt of niet alle dagen van de week zelf kookt.
Een berichtje kun je sturen via het contactformulier.

Voor hoeveel personen?
Het pakket wordt op maat gemaakt. Dat kan vanaf één persoon tot het aantal wat bij jou aan tafel zit. Als in een gezin een kleine of juist grote eter zit horen we dat graag. We houden daar dan rekening mee.

Lust je iets niet?
Laat dat dan weten. Bij het samenstellen van je pakket zorgen we ervoor dat er een vervangende groente in zit.

Wat kost het?
De kosten van een pakket voor vier personen (5 dagen) liggen rond de 13 euro per week.

Meedoen?
Dat kan eenvoudig door te reageren via onderstaand formulier.
Als je nog vragen hebt horen we dat natuurlijk ook graag.

Math en Jeanne van Hugten